Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tapu Müdürlüğü Yeni Konsepti İle Hizmet Vermeye Başladı

Tapu Müdürlüklerinin iş yoğunluğunu azaltmak, konfor ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla Ergani Tapu Müdürlüğü, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün konseptine uygun halde düzenlenerek hizmet vermeye başladı.

Tapu Müdürlüklerinin iş yoğunluğunu

Ergani ilçe Tapu Müdürü Abdülkadir  Arı, “Diyarbakır ilinin güzide ilçesi olan ve tarihte bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, 136 bin nüfuslu Ergani ilçesinde vatadaşlara satış, intikal ifraz, tevhit, ipotek, toplulaştırma vb. birçok taşınmaz işlemleri konusunda hizmette bulunuyoruz. 2022 yılı sonunda 17 bin 417 yevmiye işlem hacmi ile hizmette bulunurken; 2023 yılının sonuna doğru yaklaşırken işlem hacmi artarak 21 bin yevmiye ulaşmıştır” dedi.

Ergani Tapu Müdürlüğü vatandaş memnuniyeti, güven duygusunu ilke edinmiş; güler yüzlü, hoşgörülü personelleri ile vatandaşlara hizmet sunduğunu belirten Arı; “ Ergani Tapu Müdürlüğünün fiziki durumunun Türkiye’deki diğer Tapu Müdürlükleri ile aynı konsepte yer alması konusunda Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Zeki Adlı başta olmak üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat Erdoğan ve ekibinde yer alan Serdar Yiğit, Oktay Gürpınar, Fetullah Ay ve Tapu ve Kadastro VII. (Diyarbakır) Bölge Müdürü Murat Çalık’a teşekkür ederim. Yenilenen yüzü ile konforlu, hizmet kalitesi ve vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırma amacıyla hayata geçirilen bu uygulama inanıyoruz ki son derece faydalı olacaktır. İlçemize Hayırlı olsun” dedi.  ( DİLARA ÖLMEZ )