Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonlardan Kaymakam Kaptanoğlu’na ziyaret

Okul sporları çerçevesinde düzenlenen ortaokullar arası güreş turnuvasında derece elde eden öğrenciler kaymakamı makamında ziyaret etti.

Okul sporları çerçevesinde düzenlenen

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün okul sporları çerçevesinde düzenlediği Ortaokullar arası güreş turnuvasında takım halinde İl birinciliğini kazanarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanan Kocaköy Ortaokulu öğrencileri Kocaköy İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaptanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Kaymakamlık makamında ağırladığı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Akdoğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Necat Yiğit, Güreş Antrenörü Özlem Çalık, “Eğitim konusunda bizlere verdiği destekten dolayı Kocaköy İlçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Şampiyonları tek tek tebrik eden İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaptanoğlu, öğrencilere bu başarıların devamını getirmeleri tavsiyesinde bulunarak Kocaköy Kaymakamlık Makamı olarak her zaman eğitim, kültür ve spor faaliyetlerinin yanında olduklarını sporcuları her zaman desteklediklerini belirtti.

Kocaköy Ortaokulu Güreş takımının Diyarbakır’da şampiyon olmaları ile gururlandıklarını belirten İlçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, “ Güreş takımımız Bölge müsabakalarında İlçemizi ve Diyarbakır’ı ve bizleri en iyi şekilde temsil etmiştir. Ümit ediyorum ki Grup müsabakalarından başarı ile çıkıp ilçemizi, ilimizi Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizlere büyük gurur yaşattılar. Kendilerine başarılar dilerim” dedi.

(ŞEHMUS SELÇUK)