Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUHTARLAR SON KEZ TOPLANDI

ÖZEL HABER RAMAZAN ÖZDEN
Yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

ÖZEL HABER RAMAZAN ÖZDEN

Muhtarları dinleyen Kaymakam Abdullah Yüksel, iletilen talepleri tek tek not alarak muhtarlarla ve toplantıda bulunan birim amirleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu, iletilen taleplerin önem sırasına göre yerine getirileceğini söyledi.

 


Hani İlçe Kaymakam Abdullah Yüksel, Hani Belediye Başkan vekili Sıddık Deniz, başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ve Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, kış tedbirleri, mahallelerde devam eden ve yapılacak çalışmalar, emniyet-asayiş, eğitim, sağlık gibi kamu hizmetleri başta olmak üzere, ulaşım ve okul servis araçları ile ilgili sorun ve öneriler konuşuldu.
Muhtarlar, görev yaptıkları merkez ve kırsalda , sorunları, sıkıntıları ile ihtiyaç ve şikayetlerini dile getirdiler. Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Abdullah Yüksel, taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli işlemlerin takip edileceğini söyledi.

 


Toplantıda Kaymakam Yüksel, asrın felaketi olarak bilinen Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem sonrası Toki tarafından yapımına başlanan deprem konutları yapımının devam ettiğini ve tamamlanma aşamasına geldiğini aktardı.
2003 yılının değerlendirildiği toplantıda, kış tedbirleri konusunda büyük bir tecrübesi olduğunu belirterek, tüm kurumların hazır olduğunu söyledi.
Hani Belediye Başkan vekili Sıddık Deniz İse 2023 yılında 6-7 Şubat tarihlerinde asrın felaketi olarak değerlendiğimiz Kahramanmaraş merkezli iki deprem yaşadık. Ülke genelinde yaşadığımız depremin acılarını yüreğimizde yaşadık diyen Hani belediye Başkan Vekili Sıddık Deniz, Cenabi Allah Bir daha ülkemize ve bizlere bu tür acıları yaşatmasın diten Başkan Deniz, Hani Belediyesi ve Hani Kaymakamlığı iş birliği ile kamu kurumları olarak ilk günden bugüne kadar yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
Toplantıya, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. (RAMAZAN ÖZDEN)