Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİCE’DE 165 ÖĞRENCİ İLK KEZ SİNEMA İLE BULUŞTU

Kırsal mahallerdeki öğrenciler ilk kez sinemaya tanıştı.

Kırsal mahallerdeki öğrenciler ilk

Kırsal mahallerdeki öğrenciler ilk kez sinemaya tanıştı
Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı kırsal mahallelerdeki okullarda eğitim gören 165 öğrenci ilk kez sinemayla buluştu.

 


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Lice ilçesi kırsal mahallelerde eğitim gören öğrencileri sinema ile buluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi, okullarda eğitim gören çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için sinema etkinliklerine devam ediyor. Sinema etkinliği kapsamında hayatlarında ilk defa sinemaya giden 165 öğrenci, Lice Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla okullarından alınarak Diyarbakır’a götürüldü. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi birim yetkilileri tarafından karşılanan öğrenciler rehber öğretmenleri ile birlikte sinemaya götürüldüler. İlk kez sinemayla tanışan öğrenciler, gösterilen filmleri izlerken heyecan ve mutlulukları ise, görülmeye değerdi.

 


Öğrencilerin farklı bir sosyal aktivite gerçekleştirdiklerini belirten okulların Rehber öğretmenleri, “ Öğrencilerimiz açısından çok güzel bir program oldu. Öğrenciler, Sinema etkinliği be onurumuza verilen yemek için İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza, Sayın Valimize ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk” dediler.
Öğrencilerden Beyzanur Aslan, büyük ekranda film izlemenin çok keyifli olduğunu belirterek filimden çok etkilendiğini kaydetti. (RAMAZAN ÖZDEN)