Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİCE KAYMAKAMI YENİGÜN’DEN, KIRSAL MAHALLE, OKUL VE KARAKOL ZİYARETLERİ

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ
Sorunları tespit etmek amacıyla kırsal mahalleleri gezen Lice ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Kırsal Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ Sorunları

Sorunları tespit etmek amacıyla kırsal mahalleleri gezen Lice ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Kırsal Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında gittiği her kırsal mahallede, okulları da gezerek incelemelerde bulunuyor.

 

İlçeye bağlı Daralan kırsal Mahallesini ziyaret eden Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, vatandaşlarla biraraya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

 

Ardından Daralan ilkokuluna giderek okulda incelemelerde bulundu. Okul girişinde okul müdürü ve öğretmenler tarafından karşılanan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, öğretmenler odasında okulun sorunları ve ihtiyaçları hakkında okul yetkililerinden bilgi aldı.

 

Ardından sınıfları dolaşarak sınıflarda eğitim gören öğrencilerin dönem başından şimdiye kadar okulda aldıkları eğitimle ilgili öğrencilere aldıkları derslerden sorular sorarak eğitimdeki başarılarının ne aşamada olduğunu ölçtü.Öğrencilerin sorun ve sıkıntılarını da dinleyen kaymakam Yenigün, öğrencilere, çeşitli hediyeler vererek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Lice ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Kerem Yenigün, daha sonra Duru ilçe Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret etti.