Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lice Kaymakamı Yenigün: Lice ilçesi Terör ve Uyuşturucu ile değil Sporla Anılsın

ÖZEL HABER ŞABAN YOLDAŞ
Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Lice ilçesinin Lice Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün’den spora ve sporculara tam destek

ÖZEL HABER ŞABAN YOLDAŞ Kaymakamı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 7 den 70’e spor branşlarının gelişimi doğrultusunda, ilçede sporun tabana yayılarak çok geniş kitlelere ulaşması, ilçeye daha fazla sporcu kazandırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak amacıyla spor dalında desteğini esirgemeyen Diyarbakır’ın Lice ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, ilçede sporcu ve spor severlerin taktirini topluyor.
Lice ilçesinde futbol,basketbol voleybol ve diğer branş sporlarının gelişimi doğrultusunda, sporun tabana yayılarak çok geniş kitlelere ulaşması, ilçeye daha fazla sporcu kazandırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak amacıyla spor dalında desteğini esirgemeyen Lice Kaymakamı Yenigün sporcu ve spor severlerin takdirini topluyor.

 


Okul sporlarına büyük katkısı olan ve ilçe genelinde ve okullarda yüzlerce genç yetiştiren, Spor hocaların da katkısı büyük.
Kaymakam Yenigün, “Amacımız gençlerin ülkemize faydalı bireyler olarak yetişmesi, zararlı alışkanlıklar yerine sporla alakadar olmalarıdır. Her türlü spor aktivitelerinde desteğini esirgemeyen sporun ve sporcunun yanında olan Lice Kaymakamı Yenigün’e ilçe halkından da destek var.


Lice ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün ise, “Devlet olarak önceliğimiz geleceğin teminatı çocuklarımızın gerek eğitim gerek sporsal faaliyetlerine destek olmak ve onları zararlı her türlü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Bu çerçevede ilçemizde spor faaliyetlerini desteklemek ve gençlerimizin sporla meşgul olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

ÖZEL HABER ŞABAN YOLDAŞ