Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİCE BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIMI

LİCE BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ DUYURU

LİCE BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ

Lice Belediyesi, 2024 yılı öncesinde Lice’li çiftçilerden Lice Belediyesi’ne gelen talepleri değerlendiren Lice ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Diyarbakır Orman Fidanlık İl Müdürlüğünden temin edilen ceviz, badem ve çam fidanlarını Lice’li çiftçilere dağıtılacağını duyurdu.

Tarımsal üretimin artırılması ve vatandaşın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalar yapan Lice Belediyesi, halkı, tarıma teşvik etmek için fidan dağıtımına bu gün başlayacak.

“Fidan bizden, ürün sizden” diyen Lice Belediyesi, Lice’li çiftçilere fidan dağıtım kampanyasını bu gün başlatıyor. Tarımsal üretimi ve çeşitliliği artırmak ve kırsaldaki çiftçilere destek vermek için çeşitli çalışmalar yapan Lice Belediyesi, “Fidan Bizden, Ürün Sizden” sloganıyla ücretsiz fidan dağıtacak. Tarıma teşvik etmeyi, fidan yetiştirmeyi kuşaklara aktarmayı hedefleyen Lice Belediyesi bu yıl da 2024 yılının ilk günlerinde ücretsiz fidan dağıtımına 3 Ocak 2024 te ilçe merkezinde başlayacak.

CEVİZ,BADEM VE ÇAM AĞAÇLARI DAĞITILACAK

Lice ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Kerem Yenigün, İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde, bahçe ve tarlalarınızda ceviz, badem ve çam fidanları Toprakla buluşmaya tanıklık edecek” dedi.

MEHMET SALİH TURAN