Lice Belediyesi’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Diyarbakır'ın Lice İlçe Belediyesi örnek bir davranışa imza attı. Soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına mama dağıtarak sahip çıktı.

Lice’de sokak hayvanları sahipsiz kalmadı.
Lice ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kerem Yenigün’ün talimatları doğrultusunda, ilçedeki belirli noktalarına mama bırakılarak hayvanlara yiyecek yardımı yapıldı. Mama yardımında kış şartlarının yoğun yaşandığı Lice’deki mahalleler öne çekildi. Parklara, boş arazilere, cadde ve sokaklara köy yollarına kadar ulaştırılan yiyecek yardımı ile çok sayıda hayvanın soğuktan zarar görmeden hayatta kalması sağlanıyor

LİCE KAYMAKAMI KEREM YENİGÜN, “HAYVANLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZDIR”
Lice Belediyesi olarak sokak hayvanlarına büyük önem gösterdiklerini söyleyen Başkan Kerem Yenigün, “Hayvanlar da bizim dostlarımız Lice ilçemizde onların varlığını göz ardı etmeden can dostlarımızı yaşatmaya özen göstermeliyiz. Kış şartları sokakta olan her canlı için oldukça zor bir durum. Kış şartları altında can dostlarımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir” dedi.

VATANDAŞLARIMIZDA DESTEK VERSİN
Lice ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Kerem Yenigün, Vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz. Hemşehrilerimizin sokaktaki canlılara da şefkatle yaklaşmalarını istiyorum.” dedi.
Haber: Şaban Yoldaş

FOTO : LİCE KAYMAKAMLIĞI

Exit mobile version