Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kulp’ta yaşayan Yaşlı ve yatalak Demir Ailesi, destek istiyor

Diyarbakır’ın Kulp İlçesine bağlı

Diyarbakır’ın Kulp İlçesine bağlı Tuzlu Köyü’ndeki harabe bir evde oturan iki yaşlı çift, yetkililerin yardımını bekliyor. Tekerlekli sandalye ve Erzak yardımını talep eden çift, ayrıca mutfaklarının da onarımını istiyor.

 Diyarbakır’ın en uzak ilçelerinden olan Kulp İlçesinde bir aile dramı yaşanıyor. İlçeye bağlı Tuzlu Köyünde yaşayan Mustafa Demir (87) ve Elif Demir (84) çifti, harabe bir evde yaşam savaşı veriyor.

Bir dönem Huzurevinde yaşayan ancak şartları beğenmedikleri için 2 sonra evlerine geri dönen Demir ailesinin reisi Mustafa Demir, yatalak ve yardıma muhtaç bir yaşam sürdürüyor. Çocukları olmadığı için tek başlarına yaşam mücadelesi veren Demir Ailesi, Tekerlekli Sandalye ve Erzak desteği istiyor.

Elif Demir, mutfağının onarımını da talep ederek, yetkililere çağrıda bulundu. Durumlarından haberdar olan vatandaşlar tarafından ilgili yerlere yapılan başvurulardan bir sonuç alamayan Demir çifti, Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet ve İl Valisi Ali İhsan Su’yun seslerini duymalarını istiyor.