Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOCA VAHŞETİ

Eşini Bıçak darbesiyle öldürdü

Eşini Bıçak darbesiyle öldürdü

 

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA PİŞMANIM DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Son zamanlarda aileler arasında yaşanan tartışmalar maalesef cinayetlerle son buluyor.

Ölen yine kadınlarımız oluyor.

Dün yaşanan kadın cinayeti haberi Bursa’dan geldi.

Eşini Sokak ortasında kovalayıp öldürdü

Bursa’da Leyla Kaya,isimli kadın otomobilden inerek kaçmaya çalıştığı eşi H.K. tarafından sokak ortasında aldığı 3 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Bursa’da Leyla Kaya (45), otomobilde tartıştığı ve araçtan inerek kaçmaya çalıştığı eşi H.K. (55) tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Kaya’nın, tartışma sonrası otomobilden inip kaçmaya çalıştığı anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına an bean yansıdı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere olay, saat 16.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi, Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. Otomobili ile seyir halinde olan H.K. ile eşi Leyla Kaya arasında iddiaya göre tartışma çıktı. H.K’nin bir an yavaşlamasını fırsat bilen eşi Leyla Kaya, otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Peşinden kovalayan H.K, cebinden çıkardığı bıçakla Leyla Kaya’yı bıçakladı. Olayı gören çevredekiler H.K’yi etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. H.K. polis tarafından olay yerinde gözaltına alınırken Leyla Kaya ise kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan H.K, emniyete götürüldü.

Öte yandan Leyla Kaya’nın, otomobilden inip kaçmaya çalıştığı anlar ise an bean çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.