Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KİTAP KAFELERİN SAYISI ARTACAK

KİTAP KAFELERİN SAYISI ARTACAK

KİTAP KAFELERİN SAYISI ARTACAK

KİTAP KAFELERİN SAYISI ARTACAK

KİTAP KAFELERİN SAYISI ARTACAK

Ergani  Belediyesi, Kitap Kafelerin sayısını çoğaltacak. Gençlerden gelen talepler doğrultusunda Kitap Kafelerin sayısını artırmak istediklerini ifade Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan, “Eylül ayına kadar  Kitap Kafelerimizin sayısını 2’ye çıkarıyoruz. Böylelikle gençlerin kitapla bağının kopmamasını sağlayacağız” dedi.

KİTAP KAFELERİN SAYISI ARTACAK

Ergani  Belediyesi’nin bilim, kültür ve sanata dair etkinlikleri buluşturduğu Yenişehir ‘de açılan Kitap Kafe gençlerin uğrak noktası oldu.Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam ve Beleiye Başkan vekili Karaaslan , 5 ay önce kitap Ergani ilçemizde bir ilk olan Kitap kafemizi açtık.. Gençlerimize ve öğrencilerimize hem ders çalışabilecekleri hem de sosyalleşebilecekleri bir ortam sağladık. Gençler tarafından da Kitap Kafeler çok sevildi ve ilgi gördü. Haftanın her günü öğrencilerimiz ve okumayı seven gençlerimiz  bu mekanları tercih ediyor. Biz de bu duruma kayıtsız kalmadık ve kitap kafelerin sayısını 2’ye  çıkarmaya karar verdik.Yakında inşallah onu da faaliyete koyacağız” dedi.

Burayı çok seviyoruz,Kaymakam beye teşekkür ediyoruz.

Lise 12 sınıf öğrencisi Sümeyra Aydın “Bir iki aydır kitap arkadaşlarımız ile birlikte Kitap kafeyi tercih ediyoruz. Ergani  Belediyesi’nin güvencesini hissediyoruz. Merkeze yakın , ulaşımı kolay, güvenlikli bir ortam var. Canımız kahve ve çay istediğinde ücretsiz  buradan alıyoruz.Ders kaynakları oldukça fazla ve bilgi hazinesi .Burayı çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Kitap Kafelere aşığım

Ders çalışma ortamı açısından Kitap Kafelerin onlar için bulunmaz bir nimet olduğunu dile getiren Fatma Yeşil de, “Kitap kafeler çok iyi. Gün içerisinde öğrencilerin vakit geçirebileceği ortamlar yok. Merkezi yerlerde olması çok iyi. Umarım devamı gelir ve daha çok Kitap Kafe açılır. Haftanın 5 günü buradayım. Kitap Kafelere çok aşığım. Huzurlu bir yer ve arkadaşlarımızla rahat ediyoruz. (HABER MERKEZİ)