Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakamdan Halı Dokuma Atölyesine ziyaret

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ – Diyarbakır’ın Kocaköy İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yusuf Kaptanoğlu, ilçedeki kurumları ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ

Kurum incelemelerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Kocaköy Halk Eğitim Merkezi (HEM) de bir dizi incelemelerde bulundu. Her iki Merkezde düzenlenen çalışmalar hakkında birim sorumlularından bilgi alan Kaymakam Kaptanoğlu, kursiyerlerle de bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Kocaköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde açılan Aile Destek Merkezi (ADEM)’in Dönem başında açılan kurslar ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün usta öğreticileri tarafından halı dokuma atölyelerinde halı dokuyan kursiyerlere eğitim veriliyor. Kaymakam ve Belediye Başkanı Yusuf Kaptanoğlu, halı dokuma atölyelerinde halı dokuyan kursiyerlerden ve kurs eğitmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


İlçedeki kurumların vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmesi için, birbirleriyle olan bağlantılarını en iyi şekilde yürütmeleri konusunda talimat veren Kocaköy İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yusuf Kaptanoğlu, kurumların tek düşüncesinin vatandaşa hizmet olması gerektiğini belirterek, kurumlardaki çalışanlara başarılar diledi.