Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnan ve Özer ailesinin mutlu günü

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ
Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Özer ailesinin genç ferdi görkemli bir düğün töreninin ardından Sema İnan ile hayatını birleştirdi.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ Diyarbakır'ın

Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Özer ailesinin genç ferdi görkemli bir düğün töreninin ardından Sema İnan ile hayatını birleştirdi.

 

Düğün merasimi Diyarbakır Çınar Düğün salonunda gerçekleşti. Salonu dolduran misafirlerden yer kalmayınca kalabalık dışarı taştı.

Diyarbakır Çınar ilçesi Başaklı Köyü’nde ikamet eden Hanefi Özer’in oğlu Bawer Özer, bir süre önce tanışıp anlaştığı Siirt eşraflarından Mehmet Emin İnan’ın kızı Sema İnan ile hayatlarını birleştirdi.

Yağan yağmura rağmen kalabalık olduğu gözlenen düğün merasimi gündüz gerçekleşti.

 

Düğünde birbirlerine bir ömür adayan Sema İnan ve Bawer Özer çifti, masalsı bir atmosferde hayatlarını birleştirdiler.

 

Binlerce kişinin katıldığı görkemli düğün töreni, adeta dillere destan bir merasimle gerçekleşti. Her detayın özenle düşünüldüğü düğünde, misafirlere unutulmaz anlar yaşatan organizasyon, düğün boyunca devam etti.

 

Damadın babası ve amcaları düğün merasimi boyunca gösterdikleri misafirperverlikleriyle örnek bir ev sahipliği sergilediler. Konukları kapıda karşılayan ve masalarına kadar eşlik eden Hanefi Özer, düğün töreni sonunda yine konukların uğurlanmasında aktif rol aldı.

 

Gelin ve damadın pastayı kesme anından hemen sonra bu anı ölümsüzleştirmek isteyen konuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Biz de hayatlarının baharında yaşamlarını birleştiren genç çifte yaşam boyu mutluluklar dileriz.

(DİLARA ÖLMEZ / ÖZEL HABER)