Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HANİDE MİLLİ EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ
Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, ilçedeki okul müdürleri ve öğretmenleri ile yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenledi.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ

Kaymakam Abdullah Yüksel başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenleri katıldı.
Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen yıl sonu değerlendirme toplantısında okul müdürleri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Yapılan yoplantıda Hani ilçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitimde yürütülen çalışmalar,Toplantının odak noktasında, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatları doğrultusunda, yurt genelinde olduğu gibi Hani ilçesindede eğitimde öne çıkan başlıklar yer aldı.

 

Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, Eğitim bizim en öncelikli meselemiz, eğitim konusu sadece Milli Eğitimin değil hepimizin meselesidir. Çünkü Evlatlarımızı geleceğe iyi, donanımlı hazırlayamazsak biz kaybederiz. Çocuklarımızı ahlaklı, donanımlı ve iyi bir insan olarak yetiştirmemiz lazım. Her Kaymakamın her okul müdürünün her öğretmenin asli meselesi budur.
Kaymakam Yüksel,konuşmasının devamında, Sosyal medyanın olumsuz etkilerinden evlatlarımızı korumalıyız. İnternet ortamında ciddi şekilde olumsuz etkilenmektedirler. Bu nedenle sosyal medyadaki bilgi kirliliğinden arınmaları adına doğru bilgileri kendilerine aşılamalıyız. Okullarda öğretmenlerimizin çocuklara dokunuşu istikametlerini değiştirir. Öğretmenlerimizin sınıflardaki çocukların durumlarını iyi analiz edip, değerlendirmeleri gerekir. Devletimizin imkanları çok fazla. Sosyal Devlet olmanın gereği, sıkıntıları olan çocukların ve ailelerinin tespiti halinde gereken her türlü tedbiri alıp yardımı yapacağız diyen kaymakam Yüksel, Okul müdürlerini çok önemsiyorum. Okul müdürleri bir ordunun komutanı gibidir. Başarı veya başarısızlık okul müdürünün elindedir. Çocuklarımız ortaöğretime kadar problemli bir şekilde gelmiş olabilir. Sizin evlatlarımız üzerindeki müdahaleleriniz bu nedenle çok önemlidir. Öğrencilerin dünya ile yarışabilecek bilgi, beceri ve donanıma sahip kılınmasının öncelikli hedeflerimiz arasında olmalıdır. Bu nedenle eğitim ve öğretimde başarı için mutlaka öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninin kurulması gerekiyor. Öğrencilerin, başarı grafiğinin yükseltilmesi için motivasyonlarının artırılması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri, her türlü olumsuzluklara karşı ve kötü alışkanlıklardan korunmaları için hep birlikte çalışacağız. dedi.