Hani Kaymakamı Yüksel’den Yeni Yıl Mesajı

Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Kaymakam Yüksel, Mesajında: Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladığımız 2023 yılını sevinçleriyle ve hüzünleriyle geride bırakırken; Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başladığımız, yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle 2024 yılına girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasına ve yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkân sağlamaktadır. Aynı şekilde her yeni yıl, sorunların aşılmasını sağlayarak aydınlık yarınlara ulaşılması inancını güçlendirir; beklentileri artırır; geçmişin değerlendirmesi yapılarak yeni atılımlar ve değişimler için fırsat yaratır; insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olması hepimizin dileğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, yeni yılda milli birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor; aziz milletimizin ve Hanili hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Abdullah YÜKSEL

Hani Kaymakamı

Ramazan Özden

Exit mobile version