Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hani Kaymakam Yüksel’den “Regâib Kandili” Mesajı

Mübarek üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan Regâib Kandiline erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Mübarek üç ayların manevi

Mübarek üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan Regâib Kandiline erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Kalplerimizin manevi doyuma ulaştığı mübarek üç aylar, dünya işlerinin ağırlığından bunalan ruhlarımızı dinlendirmek, Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli bir fırsattır.
Mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de bu gece idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regâib Kandili’dir. Regâib Kandili’ni fırsat bilerek Yüce Rabbimizin dağıttığı rahmetten nasibimizi almalı, ihtiyaç sahibi insanlara el uzatarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi ve insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesi için gayret göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Hanili hemşerilerimiz başta olmak üzere, bütün İslâm âleminin mübarek üç aylarını ve Regâib Kandili’ni tebrik ediyor; Regâib Kandili’nin İslam Alemi’ne barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.
KAYNAK :Abdullah YÜKSEL
Hani Kaymakamı