Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HALKA HİZMET İÇİN BELEDİYELERİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR”

AK Parti Diyarbakır Kadın

AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları tarafından Aziziye Mahallesi’ndeki Yenişehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde Kadın Buluşması düzenlendi.

Etkinliğe, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, AK Parti Diyarbakır İl Tanıtım Medya Başkanı Fatih Kayhan, AK Parti Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül katıldı.

Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, selamlama ve teşekkür konuşması ile başlayan toplantıda, Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, konuşma yaptı.

“AK PARTİ OLARAK, SİYASETTE KADIN EMEĞİNE VE KATILIMINA ÖNEM VERİYORUZ”

AK Parti olarak siyasete kadın emeğine ve katılımına çok önem verdiklerini ifade eden Aydın, bunun artması içinde destek olmaya çalışacağını anlattı

Aydın, Diyarbakır’ın çok büyük acılar çektiğini ifade ederek, “Terör belası her evimizi yaktı. Çok acılar çektik, hükümetimiz bölgenin huzur güvenlik ve kalkınmasına büyük önem veriyor, vermeye devam edecek. Geçmişte yaşadığımız acı olayları bir daha yaşamamak için huzur güvenlik ve kalkınmamız için gayret gösterenler ile bir daha şehrimizi yakıp yıkmaya gençlerimizi ölüme gönderenleri çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu görevde en çok acıları yaşayan siz kadınlara düşüyor” diye konuştu.

“HALKA HİZMET İÇİN BELEDİYELERİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR”

Halka hizmet etmek için Belediyelerin önemi çok olduğunun altını çizen Başkan Aydın, şunları söyledi:  “İlimize daha fazla yatırım daha fazla turist daha fazla kalkınma için yerel yönetimler ve merkezi yönetim uyumu şart lütfen bu konuda ulaştığınız her haneye bu konuları anlatı. Siz Annelerin yüreği bir daha yanmasın çocuklarımızın geleceği kararmasın gençlerimizi terör uyuşturucu ve farklı olumsuzluklardan korumamız gerekiyor. Bunun için sizin destek ve gayretinize ihtiyacımız var. Geleceğimizin daha iyi olması için kalkınma amaçlı devlet yatırımlarını yapmaya devam edeceğiz”

Başkan Aydın, toplantı sonrası Kadın Kolları İl Başkanı Müzeyyen Kaya, Yenişehir Kadın Kolları Gülşen Bünül ve kadınlara teşekkür etti.(HABER MERKEZİ)