Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAKAN YILMAZ : GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL

TFF 2.lig Beyaz Grup’ta Play –off Mücadelesi veren Diyarbekirspor kendi sahasında karşılaştığı AdıyamanFKspor’u 2-0 yenerek, ligin ikinci yarısına 3 puanla  başladı.

TFF 2.lig Beyaz Grup’ta

Diyarbekirspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Bu sezon kendi sahasında 6 galibiyet alan yeşil-kırmızılılar, unvanını korumak istiyor.

Diyarbekirspor Teknik  direktörü Hakan Yılmaz ilk maçında yüzünün akıyla sahadan galibiyetle ayrıldı. Tecrübeli hoca  maçla ilgili yaptığı  açıklamada, “Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak güzel.  İnşallah içerde ve dışarıdan  alacağımız galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz. Artık Adıyaman FKspor maçını unutup önümüzdeki hafta sonu  deplasmanda oynayacağımız Serik Belediyespor maçına iyi hazırlanmak istiyoruz. Bu maçta gördüğümüz gibi eksik olan bazı mevkilere oyuncu transfer etmek için yönetimle bir görüşme yapacağım. Adıyaman maçı öncesi iki as oyuncumuz antrenmanda sakatlandı. Oyuncularımızın tedavilerine başlandı. Serik Belediyespor maçına kadar iyileşeceklerini umuyoruz” dedi.

Teknik direktör Hakan Yılmaz zorlu maçtan galip ayrılan taraf olmak istediklerini belirterek, “Kolay gol yemiyorlar, iyi takım oyunu oynuyorlar. Çok etkili çok kaliteli oyuncuları var. Bizim de kendimize göre artılarımız var. Sahada iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. İnşallah deplasmanda kazanan taraf biz oluruz. Çünkü ikide iki yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

(ŞEHMUS SELÇUK)