Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÜ’de “Kamu Personeli Yükümlülükleri” konferansı düzenlendi

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yükseokulu tarafından “Kamu Personelinin Çalışma İlkeleri, Hakları ve Yükümlülükleri” konulu konferans düzenlendi.

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek

HANİ ANALİZ HABER – Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından, 14 Kasım 2023 tarihinde saat 14:00’te düzenlenen konferans Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlendi. Konferansa Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun konuşmacı olarak katıldı.

Düzenlenen konferansa Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü, öğretim görevlileri ve öğrencileri de katılım sağladı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun; Kaymakamlık ve Valilik mesleklerine giriş, meslekte ilerleme ve kariyer imkanları, yetki genişliği ve idari vesayet ilkeleri bağlamında Vali ve Kaymakamların yetkileri, kamu hayatında çalışma ilkeleri ve düzeni, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarının Dikey Geçiş Sınavları ile Hukuk Fakültesi mezunu olmaları halinde Avukat, Hakim ve Savcılık mesleklerinin yanında Kaymakam ve Vali olma fırsatlarının da bulunduğu hakkında geniş bilgiler verdi.

Konuşmasının ardından, öğrencilerin konferans konusu ve Diyarbakır ili hakkındaki sorularını yanıtlayan Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, konferans bitiminde katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

 

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Üyesi Dr. Ömer Ergün, yoğun mesaisine rağmen vakit ayırarak konferansa katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun’a teşekkür plaketi takdim etti.