Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor’dan çıkışa devam!

Kendi sahasında Kırşehir FK’yı ikinci yarıda Arda Okan Kurtulan ve Yasin Dülger’in golleriyle 2-1 mağlup eden Diyarbakırspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışını devam ettirdi.

Kendi sahasında Kırşehir FK’yı

 

DİYARBAKIR GAZETE’sine göre  Kendi sahasında Kırşehir FK’yı ikinci yarıda Arda Okan Kurtulan ve Yasin Dülger’in golleriyle 2-1 mağlup eden Diyarbakırspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışını devam ettirdi. 33 puana ulaşan Diyarbekirspor, Play-Off için biraz daha iddialı hale geldi. Konuk takımın tek golünü Abdülkadir Kuzey kaydetti.

6 As Sporcusundan yoksun ard arda galibiyetler

Devre arasında bir çok önemli oyuncusunun takımdan ayrılması ardından ve istediği mevkilere transferler yapmayarak ve ayrıca takımda sakat ve cezalı futbolculardan dolayı bir çok mevkide farklı özellikli oyuncuları oynatmak zorunda kalan Yeşil-Kırmızılı takım, buna rağmen sezonun ikinci yarısına iyi başlayarak 3 hafta 2 galibiyet 1 beraberlik alarak toplamda 7 puan topladı..

Yeşil-Kırmızılı ekip Çarşamba günü Kırıkkale yolcusu

Diyarbekirspor, 31 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Kırklarelispor ve 4 Şubat Pazar günü Diyarbakır’da Zonguldak Kömürspor’la karşılaşacak.

KAYNAK : DİYARBAKIR GAZETE