Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor’da yaprak dökümü

Diyarbakır’ın 2. Lig temsilcisi Diyarbekirspor’da 3 futbolcuyla yollar ayrıldı, ayrılanların yerine nokta takviyeler yapılması planlanıyor.

Diyarbakır’ın 2. Lig temsilcisi

Sezon başında Adana Demirspor’dan kiralanan Bünyamin Balat’la karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk yarısını 26 puanla 8.sırada tamamlayan Diyarbekirspor, takımda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmaya devam ediyor.

Ozan Papaker ve Kurtuluş Yurt’un daha önce Diyarbekirspor’dan ayrılırken, ayrılanların yerine nokta takviyeler yapılması planlanıyor.

Teknik heyet ve yönetim, çeşitli nedenlerle bazı isimleri takımda istemiyor. Bazı futbolcular da  yine çeşitli nedenlerle takımdan ayrılmak istiyor.

Hem futbolcuların istememesi, hem de teknik heyet ve yönetimin anlaşamaması sebebiyle Diyarbekirspor’da ayrılıklar devam ediyor.

Bu arada Bünyamin Balat’ın takımdan ayrılmak istemesi üzerine karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi. Diyarbekirspor ile sözleşmesini sonlandıran tecrübeli futbolcu 68 Aksaray Belediyespor’la anlaştı.

Kurtuluş Yurt’un daha önce disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı ve eski takımı Tuzlaspor’a döndüğü belirtildi. Önümüzdeki günlerde açıklama yapılarak bazı isimlerin kadroda düşünülmediği ve bundan sonra yeni yol haritası çizileceği belirtildi.

Kubülün önemli isimlerle temas halinde olduğu ve takımda düşünmediği isimlerin yerine nokta takviyeler yapmak istediği öğrenildi.

( MEHMET KADRİ OĞUL )