Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırspor, Lider Mazıdağı Fosfastspor hazırlıklarına başlayacak

Bölgesel Amatör ligin 9 Grup’ta mücadele eden  Diyarbakırspor,ligin 12 haftasında Cumartesi günü  Mardin Şehir Stadında oynayacağı Mazıdağı Fosfastspor hazırlıklarına   Bugün yapacağı Antremanla  başlayacak.

Bölgesel Amatör ligin 9

 

Lider Mazıdağı Fosfastspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi  Tesisleri’nde teknik direktör Faruk Türk  yönetiminde  takım halinde sahada  ısınma hareketi  yapan yeşil – kırmızılı ekip  5’e 2 pas çalışması, yaptıktan sonra sahada çift kale maç yaparak  antrenmanını  sonlandırdı.

Takım lig’de oynadığı karşılaşmada  8.Galibiyet, 1. Beraberlik , 1 . Mağlubiyet  alan Diyarbakırspor  25 puan’la 2’inci sıraya  yükselen yeşil- kırmızılı Takım liderle puan farkı 2’ye indi.

‘’LİDER OLARAK DİYARBAKIR’A DÖNECEĞİZ’’

Diyarbakırspor  Kulüp  Başkanı  Siyabend  Aydın, Sahamızda oynadığımız Siirt Kayabağlar Gençlikspor karşısında  Farklı galibiyetten ayrıldık.  Aldığımız bu galibiyetten dolayı Teknik  heyetimize, Futbolcularımıza ve maça gelerek Takımımıza destek olan Taraftarlarımıza da  Teşekkür ediyorum. Artık bu maçı unutmak ve  Cumartesi günü deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Lider Mazıdağı Fosfastspor maçında her iki Takım açısından zor bir karşılaşma olacak. Biz sahaya galibiyet için çıkacağız. Ve lider olarak Diyarbakır’a döneceğiz.

“BİZİM İÇİN 3 PUANDIR ”

Başkan Aydın, ‘’ şu ifadelere yer verdi; “Yeni sezona  çok iyi başladık ve bunu sürdürmek için deplasmanda oynayacağımız  Mazıdağı  Fosfatspor maçını kazanmak  istiyoruz. Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz.  Mazıdağ Fosfastspor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek hem sahada maçın sonuna kadar Mücadelemizi  bırakmadan kazanan davranışını ortaya koyup, oradan kazanarak dönmek istiyoruz.  Bizim için 3 puandır” dedi.

ŞEHMUS SELÇUK