Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlı minikler, şef oldu, salata yaptı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen “Mutlu Pazarlar Enerji Dolu Çocuklar Projesi” kapmasında minikler mutfağa geçti.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi öncülüğünde

Yenişehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilçede “Mutlu Pazarlar Enerji Dolu Çocuklar” projesi kapsamında Anne ve çocukların katılımı ile ‘Anne-Çocuk’ etkinliği düzenledi.

Önlüklerini giyen minikler anneleriyle birlikte bahçede yetişen organik sebzelerden salata yaptı. İlçede İlkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinlikte yemeklerle ilgili temel bilgiler verilerek pratik deneyimler yaşatıldı.

Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, veliler eşliğinde öğrencilere doğayla uyumlu yaşamın ve sağlıklı beslenmenin önemini kavrama fırsatı tanıdıklarını söyledi.

Başkan Beşikci, konuyla ilgili “Nev Bahçede sera alanında yetiştirilen sebzeleri toplayan öğrencilerimiz eğlenirken öğreniyorlar. Bahçemizde onları ağırlamaktan bizler de mutluyuz. Miniklerin bir araya gelip bu tarz etkinliklerle vakit geçirmeleri için bizler de destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 

Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat da, bu tarz önemli etkinliklerin sayısını arttıracaklarını vurguladı.

(DİLARA ÖLMEZ)