Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da 1000 Öğrenciye ‘organik tarım’ eğitimi verildi

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ – Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için, ortaokul öğrencilerine farkındalık eğitimleri adı altında ‘Organik Tarım’ eğitimi düzenledi.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ

Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için ortaokul öğrencilerine farkındalık eğitimleri adı altında eğitimlere bir yenisi daha eklendi.

 

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesindeki Hamravat Ortaokul öğrencilerine ‘Organik Tarım’ eğitimi verildi. Verilen Eğitimler hakkında bilgi veren Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, ” Organik tarımın oldukça önemli olduğunu, yeni nesil gençlerimizin organik tarım hakkında bilinçlenmesini istedik.

 

Atalar, konuşmasında Yeni nesil genç öğrencilerimize yönelik organik tarım üretim alanlarının artırılması bilincini oluşturmak, ortaokul çağındaki öğrencilere verilecek eğitim çalışmaları ile aile hayatında doğal beslenmeye yönelik çalışmaları hızlandırarak gelecek nesillere daha doğal bir yaşam sunmak amacıyla eğitim çalışmaları düzenlendik dedi.