Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Hani’de Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi

Diyarbakır Hani Kaymakamlığı tarafından, şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği verildi.

Diyarbakır Hani Kaymakamlığı tarafından,

Şehit yakını ve gazi ile ailelerinin ağırlandığı programa; Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel beraberinde Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Hani 3. Jandarma Komando Tabur Komutanı Yarbay İlker Murat, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şenyurt, İlçe Emniyet Amir V. Başkomiser Yunus Kabataş, İlçe Müftüsü Murat Eren, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Zeren katıldı.

 

Hani Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından  şehit ve gazi aileleri  onuruna düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler

Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel,İftar programını selamlama konuşmasında, şehit aileleri ve gazilere hitap etti. Kaymakam Yüksel, “Sizleri bu akşam misafir etmekten, ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamı vesilesiyle şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

 

Çocuklarınızı, eşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır.

Şehit ve gazilerimiz, huzur ve barış içinde bir hayat sürebilmemiz için canlarını ortaya koymuş, kendilerini bu vatan için siper etmişlerdir. Onların bu kahramanlıkları ve fedakârlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur diye konuştu.

 

Düzenlenen iftar programının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehdi Eker’in de katılımıyla şehit ve gazi aileleriyle birlikte bir süre sohbet edildi.

(ŞABAN YOLDAŞ)