Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok soğuk ve kar yağışlı bir hava sisteminin etkisine girdik.

Kış bastırdı, ama can dostlarımızı’da unutmayalım!

Kış bastırdı, ama can

Kar yağışlarının gelmesi ile birlikte havalar da iyice soğumaya başladı. Bunun yanı sıra sokak hayvanları da soğuk kış günlerinde kendilerine barınacak yer arıyorlar.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Hayvansever bazı vatandaşlar soğuk kış günlerinde sokakta kalan hayvanlar için barınak yapılmasını ve gerekli tedbirlerin bir an önce alınması gerektiğini belirttiler.

Soğuk kış günlerinde dondurucu kar yağışu altında aç bir şekilde sokaklarda yaşayan sokak hayvanları için herkesin duyarlı olmaları gerektiğini belirten vatandaşlar, bu süreçte evlerinde özellikle yemek artıklarını, ekmek kalıntılarını çöpe dökmekten ziyade belirli yerlere bırakmaları yönünde uyarılarda bulundular.
Soğuk havalarda sokakta kalan hayvanlar için de çözüm bulunması gerektiği ve bu konuda da gerekli mercilerin çalışmalar yapmasını ve vatandaşlarında duyarlı olması gerektiğini belirten vatandaşlar Sokak hayvanlarının sadece kış aylarında değil, hiç bir zaman unutmaması gerektiğini ve bu konuda her kesin duyarlı olması gerekir.

RAMAZAN ÖZDEN