Çiftçilerin TMO randevu krizi sona eriyor!

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, TMO’nun yarın 5 noktadan buğday alımı için randevu açacağını duyurdu. Yüksek rekolteye rağmen, Toprak Mahsülleri Ofisi’nin (TMO) almadığı buğday Diyarbakır’da gündemdeki yerini koruyor. Binlerce çiftçi, randevu alamadığı için, TMO’nun belirlediği fiyatın altında serbest piyasaya ürün satmak zorunda kaldıklarını belirterek, TMO’nun siloları boşaltmasını ve yeni ürün için yer açmasını talep […]

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, TMO’nun yarın 5 noktadan buğday alımı için randevu açacağını duyurdu.

Yüksek rekolteye rağmen, Toprak Mahsülleri Ofisi’nin (TMO) almadığı buğday Diyarbakır’da gündemdeki yerini koruyor. Binlerce çiftçi, randevu alamadığı için, TMO’nun belirlediği fiyatın altında serbest piyasaya ürün satmak zorunda kaldıklarını belirterek, TMO’nun siloları boşaltmasını ve yeni ürün için yer açmasını talep etti.

YARIN RANDEVU AÇILACAK

Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu, TMO’nun yarın Bağlar, Bismil, Mermer, Çınar ve Ergani’deki alım noktalarından buğday alımı için randevu açacağını açıkladı. İskenderoğlu, alım saatinin saat 19.00 olduğunu duyurdu.

Exit mobile version