Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Kayapınar İlçe Başkanı Dengiz’den Gazeteciler Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayapınar İlçe Başkanı Hamza Dengiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

 Başkan Dengiz mesajında, şunları söyledi:

“Her yıl 10 Ocak’ta kutlanan Gazeteciler Günü, basın mensuplarının önemli bir günü olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel gün, basın özgürlüğüne ve gazetecilik mesleğinin kutsallığına vurgu yaparak, medyanın toplumda oynadığı kritik rolü hatırlatıyor.

Gazeteciler, bilgiye ulaşma ve bu bilgiyi kamuoyuyla paylaşma misyonunu üstlenen önemli aktörlerdir. Toplumun gözü, kulağı ve vicdanı olan gazeteciler, haberler aracılığıyla gerçekleri gün yüzüne çıkarmak, halkı bilgilendirmek ve demokrasinin temel taşlarından biri olan düşünce özgürlüğünü savunmak gibi önemli sorumluluklar taşırlar.

“GAZETECİLİK ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇMEKTEDİR”

Ancak, günümüzde gazetecilik zorlu bir dönemden geçmektedir. Bilgiye ulaşmanın kolaylaştığı bir çağda, doğru ve güvenilir bilgiyi ayıklamak daha da kritik hale gelmiştir. Gazeteciler, bu zorluğa rağmen tarafsızlık ilkesine bağlı kalarak, toplumu doğru ve eksiksiz bir şekilde bilgilendirmek için çaba göstermektedirler.

Gazeteciler Günü, bu özverili meslek grubuna duyulan saygıyı ve minneti ifade etmek için bir fırsat sunmaktadır. Medyanın gücünü anlamak ve basın özgürlüğünü korumak, demokratik bir toplumun temel unsurlarından biridir.

Bu özel günde, tüm gazetecilere teşekkür eder, Aydınlatıcı kalem, toplumun rehberi olmaya devam etmelerini temenni ediyorum”

KAYNAK : HABER MERKEZİ