Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın İlan Kurumu, Genel Müdürü Cavit Erkılınç’tan 63. Yıl Dönümü Mesajı

Basın İlan Kurumu (BİK), 63. yıldönümünü kutluyor. BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, kuruluşunun 63. yılına ilişkin sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Basın İlan Kurumu (BİK),

Mesajında, 9 Ocak 1961 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 195 sayılı Kanunla kurulan Basın İlan Kurumu, kuruluşunun 63. yılını kutluyor.

“Basın”, “Hükümet” ve “Tarafsızlar” gruplarından oluşan 42 kişilik Genel Kurul ile Türkiye’nin 81 ilini kapsayacak şekilde güçlü örgütlenme yapısıyla resmi ilan ve/veya reklam yayımlama hakkı bulunan gazete, internet haber sitesi ve dergileri söz konusu hakkın devamı yönünden düzenli olarak fiziki ve dijital ortamda denetleyen BİK’in Genel Müdürü Cavit Erkılınç, kuruluşlarının 63. yılına ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Erkılınç yaptığı paylaşımda, ”63. kuruluş yıl dönümümüz hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk basınının en büyük destekçisi ve güvencesi olacak; koyduğumuz hedef doğrultusunda emin adımlarla yürüdüğümüz geleceğimizi, tüm paydaşlarımızla el ele vererek inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK : BASIN İLAN KURUMU