Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağlar Belediyespor Şırnak Petrolspor hazırlıklarına başladı

Diyarbakır BAL liginde geçen hafta Kendi sahasında  Vangölüsportif falliyetlerspor’u 1-0 Yenerek moral bulan   Bağlar  Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı   Şırnak Petrolspor  hazırlıklarına  başladı.

Diyarbakır BAL liginde geçen

 

SeyrantepeTesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör  Cihan Çetin gözetiminde gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Bordo- Sarılı Takımın  Teknik Direktörü  Cihan Çetin  antrenmanı durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Bağlar Belediyespor Teknik direktörü Cihan Çetin, kısa bir açıklamada bulundu. Çetin ,’’Geçen hafta  sahamızda   Vangölüsportif  falliyetlersporspor maçında  aldığımız galibiyetten dolayı sevinçliyiz .   Deplasmanda karşılaşacağımız rakibimz Şırnak petrolspor maçında alacağımız sonuç bizim açımızdan önemli olup galibiyetle  dönmektir ’’.dedi

Tecrübeli hoca Cihan Çetin ,  Deplasmanda   Şırnak Petroltspor karşılaşması her iki takım açısından çok önemli onun için hazırlıklarımızı sıkı sürdürdüklerini. belirterek, ‘Hedefimiz  deplasmanda  puan kaybı yaşamamak. Bu nedenle   en iyi  sonuçla  Diyarbakır’a dönmek   olduğunu’’  ifade  etti.

RAMAZAN ÖZDEN