Bağlar Belediyespor, sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9'ncu grup takımlarından Bağlar Belediyespor ligin 15. haftasında  Pazar  günü sahasında oynayacağı Yenişehir Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Seyrantepe 1 nolu çim sahada  Teknik Direktör Cihan Çetin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat  sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma,  ve pres çalışmasıyla devam etti.  Futbolcular antrenmanın son bölümünde ise yarım sahada çift kale maç yaparak tamamladı.

“SAHAMIZDA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Bağlar Belediyespor Teknik Direktörü Cihan Çetin, “Sahamızda oynayacağımız Yenişehir Belediyespor    maçında en iyi sonucu almak istiyoruz. Her iki takım açısından zor bir karşılaşma olacak. Sahada kim kazanırsa kazansın önce  centilmenlik kazansın. Yenişehir Belediyespor önünde oyunumuzu ve oyun disiplinimizi bozmadan oynayıp en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEK DÜŞÜNCEMİZ SAHAMIZDA FİRE VERMEK İSTEMİYORUZ’’

Konuk edecekleri Yenişehir Belediyespor karşılaşmasına konsantre olduklarını da dile getiren Çetin, “Sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Şu an bizim tek düşüncemiz sahamızda fire vermemek” dedi.

(ŞABAN YOLDAŞ)

Exit mobile version