Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspror’a tam destek !

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a destekler devam ediyor. Lider Amedspor’a GÜNTİAD, GÜNSİAD gibi dernekler başta olmak üzere bir çok dernek ve bileşeninden destekler sürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a destekler devam ediyor. Lider Amedspor’a Diş Hekimleri Odası ve GÜNTİAD desteği geldi.

Amedspor’a esnaf ziyaretleri sürüyor. Ziyaretlerle maddi sıkıntıların önüne geçilmesi planlanıyor.

 

DTSO’dan sonra şimdi de GÜNTİAD, GÜNSİAD, DİSİDER, Diş Hekimleri Odası, Yapı Denetim Derneği, Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezleri Derneği (DİREMDER), Barikat ve Mor Barikat Taraftar Derneği, KESK ve Bileşenleri ile Yenişehir Ziraat Odası Amedstore ziyaret ederek destekte bulundular.

Destek kampanyalarına katılan son isimler, Diş Hekimleri Odası ve Güneydoğu Tekstilci İş Adamları Derneği’nin (GÜNTİAD) yönetimi oldu.

 

GÜNTİAD Başkanı Ayas, Amedstore’da yapılan alışverişlerin ardından kısa bir konuşma yaparak, Amedspor’un şampiyonluk yolunda başarılı bir şekilde ilerlediğini ve kent dinamiklerinin daha fazla destek sunması gerektiğini vurguladı. Ayas, “Spor kulüplerine maddi katkı olmadan başarı elde etmek oldukça güçtür. Biz de kent dinamikleri olarak imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye geldik” ifadelerini kullandı.

 

 

Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Aslan Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri de Amedstore’da alışveriş yaparak, kulübe destek olmaya çalıştılar. Alışveriş sonrasında konuşan Dr. Aslan Yiğit, tüm olumsuzluklara rağmen Amedspor’un elde ettiği başarının takdire şayan olduğunu belirtti.

 

Dr. Yiğit, Amedspor’un deplasmanlarda yaşadığı zorluklara rağmen büyük bir başarıya imza attığını vurgulayarak, “Maddi zorluklara ve baskılara rağmen, futbolcuların ve Amedspor emekçilerinin başarısını takdir ediyorum. Kalan 6 maçta da başarıya ulaşacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

(ŞABAN YOLDAŞ)