Amedspor ara vermeden Menemen’e hazırlanıyor

TFF 2 Lig’in 19. haftasında Amedspor deplasmanda karşılaşacağı Menemen spor maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Futbolcuların bir hayli Moralli oldukları gözlenirken çalışmayı Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticilerde Takımın çalışmalarını izlediler.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetiminde Şehmuz Özer Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman Pas ve koordinasyon çalışmalarıyla sürerken dar alanda gerçekleştirilen Antreman çift kale maçla son buldu.

BAŞKAN’DAN FUTBOLCULARA PRİM SÖZÜ

Amedspor Kulüb Başkanı Aziz Elaldı. Karşılaşma sonrası soyunma odasına inerek Futbolcularla kısa bir Toplantı yaptı. Başkan Aziz Elaldı, Somaspor karşısında alınan farklı galibiyetten dolayı Gözlerinizden öpüyorum Yönetim olarak sizlere galibiyetten dolayı Prim sözü verdi.

TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt,ise Hafta içinde sahamızda karşılaştığımız Somaspor karşısında yenik duruma düşmememize rağmen oyunu bırakmayarak.Somaspor kalesine yüklenerek. Sahadan farklı sonuçlan ayrıldık. Sahada iyi mücadele gösteren Futbolcularıma Teşekkür ediyorum dedi.

KOLAY GİBİ GÖRDÜĞÜNÜZ BİR MAÇTA ÇOK ZORLANIRSINIZ

Tecrübeli hoca Serdar Bozkurt Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız ligin iddialı takımlarından Menemenspor maçını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. İyi bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren BozKurt, “Kolay gibi gördüğünüz bir maçta çok zorlanırsınız,onuda Somaspor maçında gördük. Ve istediğinizi alamazsınız ya da zor gördüğünüz bir maçtan farklı sonuçlar alabilirsiniz. Takımlarımızın arasında rekabetimiz her zaman olacaktır. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı biz de biliyoruz.biz sahaya 11 ‘le çıkıyoruz. Farklı bir kadroyla çıkmıyoruz. Bizim amacımız Menemespor önünde kazanmak .Onun için her iki Takım adına zor ama çekişmeli;bir karşılaşma bizi bekliyor. bizim nasıl üç puanı alabileceğimiz gerek sistem gerek taktiksel gerekse sahada savaşarak yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz bir maç bizi bekliyor’’ dedi. (ŞABAN YOLDAŞ)

Exit mobile version