Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5 aydır internet yok, mahalleli isyanda!

Diyarbakır’ın orta yerinde merkez Bağlar ilçesinde bir mahallede 5 aydan bu yana internet yok. Türk Telekom vatandaşlara illallah ettirdi!

Diyarbakır'ın orta yerinde merkez

Diyarbakır’ın orta yerinde merkez Bağlar ilçesinde bir mahallede 5 aydan bu yana internet yok. Türk Telekom vatandaşlara illallah ettirdi!

 

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Körhat Mahallesi 76.Sokakta  yaşayan vatandaşlar Türk Telekom’un altyapı kablolarının hırsızlar tarafından çalınmasından dolayı 5 Aydır mağdur durumdalar.

 

Vatandaşlar yaşanan kablo Hırsızlığı olayı ile ilgili,internet sorunu yaşıyor. Yetkililere sorunumuzu iletmemize rağmen 5 aydır sorunumuz çözülemedi. Mahalle sakinleri, “Uzaya çıkıyoruz ama hırsızlar tarafından çalınan internet kablolarını 5 aydır yenileyemiyorlar” diyerek isyan etti.

 

Öte Yandan 200 haneli Nüfus potansiyeline sahip olan Bağlar ilçesi Körhat Mahallesi 76.Sokakta bir diğer sorun ise, Mahalleye Doğalgaz’ın çekilmeyişidir. Doğal Alt Yapısına Müsait olan Mahallenin ne zaman Doğalgaza kavuşacağı ise merak konusu.

 

Mahalle sakinleri Yaşadıkları İnternet ve Doğalgaz sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

(ŞABAN YOLDAŞ)