Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakamdan çat kapı ev ziyaretleri

RAMAZAN ÖZDEN
DİYARBAKIRDA KAYMAKAM YAŞLILARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR.

RAMAZAN ÖZDEN DİYARBAKIRDA KAYMAKAM YAŞLILARI

Kocaköy ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaptanoğlu, yaşlıları çat kapı ziyaret ederek devletin sıcak yüzünün göstermesi yaşlıları memnun ediyor.

 

Kocaköy İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaptanoğlu, yaşlıları çat kapı evlerinde ziyaret ederek devletin sıcak yüzünü gösteriyor. Kaymakam ve Belediye Başkanı Yusuf Kaptanoğlu’nun ev ziyaretleri yaşlıları memnun ediyor.

 

 

Kocaköy ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yusuf Kaptanoğlu, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüründen aldığı bilgiler doğrultusunda ilçeye bağlı Yazı Mahallesinde evleri ziyaret ederek hasta ve yaşlı vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarının olup olmadığını sordu. Başkan Kaptanoğlu, Devlet olarak her zaman dilek ve temennilere açık olduklarını belirterek, bir ihtiyaçlarının olması halinde Devletin kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyledi.

 

Yazı Mahallesi sakinleri ise, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yusuf Kaptanoğlu’nun kendilerini evlerinde ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yaşlı çift, “Yazı Mahallesinde ikamet ediyoruz.. Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Yusuf Kaptanoğlu, çat kapı evimize geldi. Çok sevindik. İlk kez bir kaymakam evimizi ziyaret ediyor. Allah Devletimizi ve Devletimizin temsilcilerini başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

 

Gerçekleşen ev ziyaretlere, Kocaköy Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Ruken Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Akdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Bakacak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mürsel Erk eşlik etti.