Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Bozkurt’tan Amedspor Kulübüne Teşekkür

Amedspor’la bugünden itibaren sözleşmesi karşılıklı olarak sonlandıran Eski Teknik Direktör  Serdar Bozkurt  kendi  sosyal medya hesabında Teşekkür mesajı yayınladı.

Amedspor’la bugünden itibaren sözleşmesi

 

Türkiye’nin  güzide  şehirlerinden Diyarbakır’ın ve bölgenin  en güzel camiası olan Amedsporla  sözleşmemi sona ermiştir. Sıfırdan kurulan bir  takımda işler iyi  giderken  herkes kendine  başarıda pay çıkarıyorsa , olumsuz  durumlarda kenara çekilmemek ve sormluluğu üzerinden  atmak gerekmektedir. Futbolcularıma her zaman futbolun  doğrularını sahaya yansıtmalarını  ve maça gelen seyircilerin zevk  alacakları bir oyun izletmelerini  söylemişimdir. Saha dışı  dedikodularla  değil saha içinde  yapılacak. Aksiyonlar ile il ilgilenmeyi ilke  edinmişBir  teknik adam olarak tabeladan ziyade sahada oyunu hep önemsemişimdir. Bundan sonra  bakış açım hep böyle olacaktır. Dedi.

Bozkurt, ‘’ Amedspor kulübünde çalıştığım süre zarfından  ben ve Ekibimden  desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Aziz Elaldı , As Başkan  Ahmet Elhanay Yönetim kurulu üyesi her  zaman yanımızda olan  Salih Pervane , Yusuf  Bayuncuk. Ve  Eyüp Elaltunhan’a , Kulüp personeline , Taraftarlarımıza ve sahada mücadele eden Futbolcu Kardeşlerime  Teşekkür  ediyorum . açıklamalarında bulundu.

MEHMET SALİH TURAN