Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli sporcular Meclis’te

Türkiye Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Diyarbakır Taekwondo İl Temsilcisi Hacı Özbilek ile birlikte Milli sporcular Elif Bal ve Edanur Aydın Meclis’te Galip Ensarioğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Taekwondo Milli Takım

Diyarbakır AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye Taekwondo Milli Takım Antrenörü ve Diyarbakır Tekwando İl Temsilcisi Hacı Özbilek ile milli sporcuları TBMM’de ağırlayarak, Muğla’da düzenlenecek olan “Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası” öncesinde kendilerine başarılar diledi.

Ensarioğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Muğla’da düzenlenecek olan şampiyonada antrenör ve sporcuların Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade ederek, kendilerine ve tüm milli takım sporcularına başarılar diledi. Milli Taekwondo sporcularını TBMM’de ağırlayarak anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Ensarioğlu, sporcuların bu tür organizasyonlarda ülkelerini en iyi şekilde temsil etmelerinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında milli Taekwondo sporcuları, şampiyonada Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmeye hazırlandıklarını ifade ettiler.

(RAMAZAN ÖZDEN)