Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elaldı’dan Amedspor’a ziyaret

Amedspor Kulüb Başkanı Aziz Elaldı, Futbol Şube  Genel Sorumlusu  Ahmet Ülmez ve  Futbol Şube Sorumlusu  Salih Pervane  Takımın Antremanı Ziyaret ederek.  Teknik heyet ve  Futbolculara Moral  vermek için  Sahasında oynayacağı Somaspor maçını Antremanını izlediler.

Amedspor Kulüb Başkanı Aziz

‘’ BAŞKAN TAKIM HAKKINDA BİLGİ ALDI’’

Kulüb Başkanı Aziz Elaldı, yaptığı açıklamada, Carşamba günü sahamızda oynayacağımız Somaspor maçı öncesi Yönetim kurulundaki Arkadaşlarımızla  Tesislere gelerek . Teknik direktör  Serdar Bozkurt’tan  Takım hakkında bilgi aldık. Dedi.

Elaldı, Somaspor karşısında alacağımız galibiyet bizim açımızdan çok önemli biz hazırlıklarımızı Galibiyet üzerine yapıyoruz. Hafta içi olmasına rağmen bu Karşılaşmada  Taraftarlarımızı yanımızda görmek ve Takımımıza destek olmalarını bekliyoruz.’’ İfadesinde bulundu.

“BU ŞEHİR   AMEDSPOR’UN ARKASINDADIR”

Daha sonra antrenman sahasına inen Başkan  Aziz Elaldı bu sene direkt şampiyonluk beklediklerini kaydetti. Elaldı, “Sizlerden bu sene şampiyonluk bekliyoruz. Play-Off falan değil.  Amedspor markası diğer üç büyüklerle rekabet edebilecek bir marka. Bu size kariyerinizde değer katacak. Bu sene Trendyol 1.Lig’e  yükselmeyi bekliyoruz. Bu kent   Amedspor’un arkasındadır” dedi.