Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırspor Zapspor’a hazırlanıyor

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’in 16. haftasında sahasında oynayacağı Hakkari Zapspor maçı hazırlıklarına kendi Tesislerinde yaptığı antrenmanla  sürdürüyor.  Antremanı Kulüp Başkanı Siyabend  Aydın ve  yöneticilerde takip  etti.

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’in

Teknik Direktör Faruk Türk yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ısınma ve pas çalışması gerçekleştirildi. Taktik oyun çalışmasıyla devam eden antrenman iki grup halinde maç yaparak. Antremanı sonlandırdılar.

TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Diyarbakırspor Kulüb Başkanı Siyabend Aydın , “Geçen Hafta Diyarbakır Adaletspor maça çıkmadığından dolayı 3-0 yenik sayılarak  3 puan  alarak Diyabakırsporun ne kadar güçlü olduğunu herkes gördü. Şimdi hedefimiz hafta sonu sahamızda oynayacağımız  Hakkari zapspor maçın hazırlıklarına moralli ve özgüvenli bir şekilde  sürdürüyoruz.Oyuncularımızın  Antremanda hırslı ve azimli olmaları son derece memnunum Sahamızda alacağımız galibiyetle yolumuza devam edeceğiz. tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak.taraftarlarımızı bu karşılaşmada destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

(ŞEHMUS SELÇUK)