Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırspor, Yenişehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı

ÖZEL HABER M.Salih Turan Bölgesel Amatör ligin 9 Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor, geçen hafta Ligi Bay geçiren Takım ligin 8 haftasında Aynı Şehrin Takımı olan Diyarbakır Yenişehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

ÖZEL HABER M.Salih Turan

Diyarbakırspor Tesisleri’nde teknik direktör Ekrem Üşen yönetiminde takım halinde başlayan Antremanda ısınma hareketi yapan yeşil – kırmızılı ekip 5’e 2 pas çalışması, yaptıktan sonra . sahada çift kale maç yaparak antrenmanını sonlandırdı.

Sezona 4.Galibiyet,1 Beraberlik 1. Mağlubiyet alan Diyarbakırspor 13 puan’la 3’üncü sırada yerini koruyor.

“BİZİM İÇİN 3 PUANDIR ”

Diyarbakırspor Kulüp As Başkanı Erdi Akçadağ, Aynı ilimizin Takımı olan Diyarbakır Yenişehir Belediyespor maçını kazanarak dönmek istediğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Yenişehir Belediyespor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek hem sahada maçın sonuna kadar Mücadelemizi sürdüreceğiz.futbolda her zaman psikolojik olarak çok büyük destek kaynak oluyor. Bizim için 3 puandır. İnşallah Yenişehir Belediyespor maçında hem iyi oynayarak hem de kazanmak istiyoruz .” Dedi.

“ BİR HAYALİMİZ VAR ODA ŞAMPİYONLUKTUR ”

Diyarbakırspor Kulüp As Başkanı Erdi Akçadağ, Bir hayalimiz var o ‘da Şampiyonluktur. Pazar günü Yenişehir Belediyespor maçını Taraftarlarımızı desteğini bekliyoruz. dedi.