Diyarbakırspor oynamadan 3 puan aldı

Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör  Lig’in (BAL) 15. haftasında  deplasmanda Diyarbakır Adaletspor’la oynanması planlanan maçtan 3 puanı hanesine yazdırdı.

Diyarbakır Adaletspor’un maddi imkansızlıklar yüzünden sahaya çıkmayacağından dolayı 3-0 hükmen mağlup edileceği ifade edildi. Böylece Diyarbakırspor maç oynamadan 3 puanı aldı.

 ‘’TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ’’

Diyarbakırspor  Kulüb Başkanı Siyabend  Aydın, “Hafta  sonu  aynı ilin takımlarından Diyarbakır Adaletspor maçı için Adaletspor maçının oynanmayacağını ve sahaya çıkmayacaklarını belirtmelerine rağmen biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haftaya sahamızda oynayacağımız Hakkari Zapspor maçı hazırlıklarına  moralli ve özgüvenli bir şekilde  sürdürüyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri çalışma azminden, hırslı ve istekli oluşlarından son derece memnunum. Deplasmanda alacağımız galibiyetle 3‘te 3 yaparak yolumuza  devam edeceğiz. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine  yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak. Taraftarlarımızı bu karşılaşmada destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

(RAMAZAN ÖZDEN)

Exit mobile version