Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Diyarbakır’a olan borcumu ödüyorum”

Diyarbakır’ın unutulmaz futbolcularından Şehmus Özer’i 1998 yılında Ergani’deki köyler arası Kaymakamlık Kupası’nda keşfeden teknik adam Özcan Gökçeoğlu Diyarbekirspor’da göreve başladı.

Diyarbakır'ın unutulmaz futbolcularından Şehmus

Bundan sonra Diyarbekirspor’u teknik adam olarak çalıştıracak olan Özcan Gökçeoğlu, Diyarbakır’a vefa borcu olduğunu, bu yüzden ne zaman çağırılırsa düşünmeden geleceğini söyledi.

Şimdiye kadar bir çok futbolcu yetiştiren tecrübeli teknik adam,”Ben bu işi memleketime karşı vefa ve gönül borcu olarak görüyorum. Para benim için hiç bir zaman ilk planda olmadı” diye konuştu.

1998’de Erganispor’u ilk kez 3.Lig’e çıkaran Gökçeoğlu, Diyarbakırspor ve Diyarbakır’daki diğer bir çok takımda forma giydi. Futbolculuk hayatından sonra teknik direktör olarak çalışmaya başladı.

2001 yılında Diyarbakırspor Genç Takımı’nı namağlup olarak Türkiye şampiyonu yaparak tarihi bir başarıya imza atan Gökçeoğlu, 2008-2009 sezonunda Süper Lig’e yükselen Diyarbakırspor’da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Diyarbakır’ın kendisine çok şey kattığı dile getiren Gökçeoğlu, kendisini memlekete karşı borçlu hissettiğini söyledi.

Gökçeoğlu,”Diyarbakır bize çok şey kattı. Bu yüzden bu kadim kente karşı vefa borcumuz var. Ne zaman ihtiyaç duyulursa hiç düşünmeden geliyoruz. Diyarbekirspor bizim evimiz. Daha önce de şerefle vazife yaptık burada. İnşallah bu süreçte de elimizden gelenin en iyisini yapacağız ” ifadelerinde bulundu.

(ŞEHMUS SELÇUK)