Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DENGİZ : “SAHAMIZDA 1 PUAN ALDIK’’

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Zirve Mücadelesi veren Yeni Mersin İdmanyurduspor sahasında kazandığı Ankarasporu yenerek . Taraftarlarını sevindirdi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta

Yeni Mersin İdmanyurduspor’un Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dengiz , Ankaraspor karşısında kazanmak için mücadele eden Futbolcularımıza Teşekkür ediyorum.

‘’ SONUÇ OLARAK 1 PUANLA AYRILDIK ‘’

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dengiz , Sahamızda karşılaştığımız Ankaraspor karşısında galibiyeti hak ettiklerini söyledi.’’ Tempolu ve hızlı başlamak istedik. Uzun süre böyle olmaya çalıştık’’ diyen Mustafa Dengiz ’’ İkinci yarıya daha atak ve hızlı başlayan bir Yeni Mersin İdmanyurduspor vardı sahada. Rakibin üzerine giderek gol Aramaya başladık. Ve Sahadan beraberlikle Ayrıldık .’’dedi

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dengiz, Takımımız sert, dişli, ve daha da ileriye dönük gidecek. İnşallah içerde ve dışarıda alacağımız güzel sonuçlar ile Zirve yarışında ortak olmak istiyoruz. ifadelerini kullandı. Mustafa Dengiz , Hep beraber yine bir aile ortamı içinde Yeni Mersin İdmanyurdunu en iyi yere Taşımaktır. bu sene elimizde geleni yapacağız. Yeni Mersin İdmanyurduspor’un zaten başarısının en büyük anahtarı budur. Önümüzdeki Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçından’da en iyi sonuç alarak yolumuza devam edeceğiz. Onun için hazırlıklarımıza ara vermeden Çalışacağız.” diye konuştu.