Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çetin kaybettiği maçı değerlendirdi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. Grup‘ta mücadele eden Bağlar Belediyespor ligin 14. hafta maçında deplasmanda  aynı şehrin takımı olan Diyarbakırspor’a  4-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)

Teknik Direktör Cihan Çetin yaptığı açıklamada, “Biz sahada puan ya da puanlar almak için mücadele ettik. Maç öncesi ne konuştuysak aynı şekilde bariz hatalarla  goller yedik. Maçı kazanmak için her türlü riske girdik. Ama olmadı” diye konuştu.

Çetin, üç puan almayı hedefleyen iki takımın karşı karşıya geldiğini belirterek, “Her türlü tedbiri aldık ama maalesef kötü goller yedik. Maçtan önce bunu konuşmuştuk. Rakibin önündeki oyuncular forvet oyuncular, kanat oyuncuları değil. Buna rağmen iki kanattan goller yedik” dedi.

Yediğimiz gollere rağmen oyun disiplininden kopmadıklarını kaydeden Çetin, “Sonuna kadar mücadele ettik. Kırılma anı  bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik sonuç daha farklı olurdu. Ve kazanmak için her şeyi göze aldık. İçeride ve dışarıda kazanmak istiyoruz. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bundan sonra maçlarda telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.

(MEHMET KADRİ OĞUL)