Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aziz Elaldı, basın toplantısı düzenledi

Amedspor’da gündeme dair konular ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Amedspor  Kulüb Başkanı  Aziz Elaldı ve  Yönetim Kurulu üyeleri ile  Birlikte yerel ve  Ulusal  basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Amedspor’da gündeme dair konular

 

BİZ BU OLAYI ÇOK YAŞADIK KİMSE DESTEK OLMADI

Kulübümüz ile alakalı olarak gündemdeki konular ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Aziz Elaldı, Türk  Futbolu  açısında  15  Ekim 2019 Tarihinde   Amedspor’un yöneticileri, Ankara’da oynanan Ankaragücü maçı sonrası, protokol tribününde saldırıya uğradı. Demir çubuklarla yapılan saldırıda Amedsporlu 5 yönetici yaralandı. Demir çubuklarla yapılan saldırıda Amedsporlu 5 yönetici   arkadaşlarımız yaralandı , daha sonra5 Mart 2023’Tarihinde   Bursada oynanan Bursaspor maçında’da Amedspor lu Futbolcularımıza ve yöneticilerimize  saldırıda bulundular.bu tür olaylar  maalesef kamuoyunda  açıklanmazken Amedspor Kulübü odlumu  açıklamalar yapılmıyor.

Başkan Elaldı, İnegölspor deplasmanında protokol de yanımda oturan Güvenlik elemanı Amedspor kulübüne  ağza alınmayacak küfürler ettiler ve o Güvenlik elemanı kalkıpta müdahale  etmedi.

Geçen hafta  deplasmanda karşılaştığımız Iğdırspor maçı  öncesi Iğdırspor Kulüb Başkanı Cantürk Alagöz Başkanıma  Yönetimdeki Arkadaşlarına ve  Iğdırspor Taraftarlarına bizlere gösterdikleri centilmenliklerinden dolayı şahsım ve Amedspor kulübü adına Kendilerine teşekkür  ediyorum. Ligin ikinci yarısındada  Iğdırspor Takımını en iyi şekilde Diyarbakır’da  ağırlayacağız..

Kastamonuspor maçından sonra Futbolcularımızınmoralı için Boluya giderek kampa girdik ve hazırlıklarımızı orada sürdürdük daha sonra Iğdıra giderek maçımızı oynadık ve 1- 1 berabere kaldık. dedi.

KULAKTAN DUYMAK DEĞİL

Başkan Aziz Elaldı,  Amedspor Camianın ne kadar büyük olduğunu  biliyoruz. Iğdırspor maçında bir çıkışsa geçtik.  Amedspor  Şampiyonluk yarışının Tam göbeğindedir ilk yarının bitimine  2 hafta kaldı. Bu iki maçı aldığımız taktirde  İlk yarıyı lider olarak kapatmak istiyoruz. Biz yönetim olarak kendi aramızda Toplantılar yaparak. Ne  eksiğimiz var onları Tartışıyoruz. Tamam bizi Eleştirebilirsiniz ama böyle  eleştiri olmaz bu hem bize hemde Takımımıza zara veriyor. Bir arkadaşımız yazı yazmış . bizi eleştirmiş o onun taktiridir. Eleştirebilir ama haklı olarak elleştirebilir kulaktan duymak değil.

Lige başlarken Takımın Başına  Amedspor sportif Direktörünü getirdik. Ve onunla lige başladık  ve  anlaştık. Ortada başarı varsa  hepimizin başarısıdır. Amedspor kulübünde görev almak bir  gururdur. Hiçbir şekilde  Amedsporun önüne kimse gemek bile akıllara durgunluk verir.

 

GÖKHAN ALSAN KADRO DIŞI BIRAKILDI.

Kulüb Başkanı Aziz Elaldı. Takım Kaptanımız Gökhan aslanı hocamızın verdiği raporda kadro dışı bırakıldığını ve bu oyuncumuzun  daha önce sakatlık bir durum olmuştu bir  süre sahalardan uzak kaldı ve son oynadığımız Iğdırspor maçında sahada performans düşüklüğü yaşadıgı için kadro dışı bırakıldı.

TAKIMA TRANSFER YAPILACAK

Amedspor Kulüb Başkanı Azizi Elaldı son olarak. Takıma Transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ocak ayında açılacak olan Ara Transferde hocamızın vereceği eksik olan bazı mevkilere transfer takviyesi yapacağız. Eksik olan mevkilere sağ , sol açık ve en uygunu olan Bir Forvet oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. ‘’ dedi.