Bağlar Belediyespor’da hazırlıklar devam ediyor

Bölgesel  Amatör Ligi ( BAL) takımlarından 9. grupta  zirve yarışını sürdüren Bağlar Belediyespor, Çarşamba günü sahasında  oynayacağı Hakkari Zapspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Sarı- Mor ekip, Seyrantepe  tesislerinde teknik direktör Cihan Çetin yönetiminde antrenmana koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 3 ayrı grup halinde gerçekleştirilen antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman dar alanda pas çalışmasıyla sona erdi.

Bağlar Belediyespor’un  Teknik  direktörü Cihan Çetin , ‘’Hafta içinde sahamızda oynayacağımız Hakkari Zapspor maçında Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan puan ve puanlar  almak için mücadele edeceğiz.. Takımda bazı oyuncularımızın sakatlık  durumları vardı. Onlarda bizlen beraber çalışmalarımıza başladılar. tam kadro Antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Hakkari Zapspor karşında iyi bir  sonuçla  ayrılmak maça gelecek  olan Taraftarlara da Güzel bir maç izletmek istiyoruz. sahada kim kazanırsa kazansın öncelik Centilmenlik kazansın ‘’ dedi.

Exit mobile version