Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’un sportif direktörü Murat Yiğiter oldu

Amedspor’un yeni sportif direktörü

Amedspor’un yeni sportif direktörü belli oldu. Süper Lig’in birçok takımında oynayan deneyimli futbolcu Amedspor’un başarı için çalışacaklarını söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Amedspor’da kongre öncesi bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Kulüp Başkanlığı kesinleşen iş insanı Aziz Elaldı Olağanüstü Genel Kurul öncesi ilk adımı hızlı attı. Elaldı sportif direktörlüğe önemli bir ismi getirdi. Yapılan görüşmeler neticesinde Amedspor Sportif Direktörlüğüne Süper Lig deneyimi olan Diyarbakırlı futbolcu Murat Yiğiter getirildi.

KULÜP BAŞKANLIĞI İÇİN İŞ İNSANI AZİZ ELALDI’NIN İSMİ ÜZERİNDE UZLAŞMA SAĞLANDI

Amedspor’da olağanüstü genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için gelecek haftaya ertelendi. Kulüp başkanlığı için eski yöneticilerden iş insanı Aziz Elaldı’nın ismi üzerinde uzlaşma sağlandı.

FUTBOL ŞUBE YİĞİTER’E EMANET

Sportif direktörlük için deneyimli futbol adamı Murat Yiğiter’le anlaşıldı. Futbol hayatında Diyarbakırspor, Vanspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Ç.Rizespor, Göztepe ve Kocaelispor gibi takımların formasını terleten Yiğiter, teknik adam olarak da Diyarbakırspor, Vanspor ve Amedspor’da görev yaptı.

Yiğiter’in futbol şubesinin başına gelmesiyle gözler teknik direktör arayışlarına çevrildi. Yeni teknik direktörün gelerek hafta yapılacak kongre öncesinde açıklanması bekleniyor.

‘ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ’

Sıcak gelişmeyi doğrulayan Murat Yiğiter, “Kulüp başkanımız ile görüştük. Bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Hepimizin yıllardır özlemini duyduğumuz tek şey bu kadim kentin bir üst lige çıkması. Bizler bunun için en uygun kadroyu oluşturmak için çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Bu kararın kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.