Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’un sağlık ekibine de yasak geldi!

Amedspor Düzcespor maçında sahada yaralanan Düzcesporlu futbolcuya müdahale eden sedye ekibine, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, bir yıl boyunca sahaya giriş yasağı koydu.

Amedspor Düzcespor maçında sahada

Amedspor geçtiğimiz Pazar günü, Düzcespor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Maç, 2-0 Amedspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 7 yıldır taraftar yasağı ile karşı karşıya olan Amedspor bu kez ilginç bir yasakla gündeme geldi.

1 YILLIK YASAK

Amedspor-Düzcespor maçında yaralanan Düzcesporlu oyuncuya müdahale eden sağlık ekibine bir yıl boyunca stada giriş yasağı getirildi. Amedspor Taraftarlar Derneği konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Düzcespor maçında rakip takım oyuncusunun kendini yere bırakmasının ardından alana giren sedye ekibi, oyuncuyu sedyeye alırken ayağını savurarak ekibi itmiştir. Ardından hakem gelip oyuncuya sarı kart vermiştir. Sedye ekibi işine devam edip oyuncuyu sedye ile saha dışına çıkarmıştır ve alanına geri dönmüştür. Stadyumda olan 20 bine yakın taraftar, TFF yetkilileri, takım yöneticileri, gözlemcilerin şahitliğinde yaşanan olaya TFF bile resmî olarak bir yaptırım vermemişken, Diyarbakır Emniyeti sedye ekibine stada giriş yasağı vermiştir.”

‘SEDYE EKİNİN YANINDAYIZ’

Amedspor Taraftarlar Derneği açıklamasında, Emniyet’in tutumunu kabul etmediklerine dikkat çekerek “Bu tutumu kabul etmiyoruz ve bu karardan dönülmesini talep ediyoruz. Kulüp yönetimimiz ile de irtibatta olup bu durumun takipçisi olacağımızı belirtiyoruz. Sedye Ekibinin yanındayız” dedi.

Amedspor sağlık ekibinde görev yapan bir kişinin ifadeye çağrıldığı öğrenildi.