Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’un efsanesi yuvaya döndü

Amedspor, Giresun’dan transfer ettiği Çekdar Orhan bonservisi ile 3 Milyon 500 bin bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

Amedspor, Giresun’dan transfer ettiği

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır ekibi Amedspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Hakkarili Çekdar Orhan’ı renklerine bağladı.

Bitexen Giresunspor ile 2022’de sözleşme imzalayan Çekdar Orhan 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Dün kulüp ile karşılıklı olarak sözleşmelerini fesheden Çekdar, bugün Amedspor ile sözleşme imzalayarak yuvasına geri döndü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amedspor ligin ikinci yarısına takıma takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar takıma 4 futbolcu transfer edildi. Alınan futbolcular şunlar, Taşkın Çalış (Bucaspor1928 ), Berkay Can Değirmencioğlu (Çorum FKspor), Mert Çapar (Şanlıurfaspor).

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak katıldığı bir spor programında Çekdar Orhan’ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çekdar Orhan’ın  Giresunsporumuzla olan sözleşmesinin karşılıklı sona erdiğini belirten Yamak, ‘’Bu oyuncu için Amedspor bize yaptığı teklif 3 milyon 500 bin TL’ye Amedspor kulübüyle el sıkıştık ve bu futbolcumuzu Amedspor kulübüne verdik. Transfer parası için 2 milyon TL peşin diğerini çek aldık” dedi.

ÇEKDAR ORHAN KİMVDİR?

Almanya’da alt yapı eğitimi alan ve Antalyaspor ile  Galatasaray’ın Genç takımlarında forma  giydikten sonra  Akhisarspor, Tuzlaspor, Amedspor ve  son olarak Bitexen Giresunspor’un formasını giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Çekdar Orhan bu sezon ligin ilk yarısında 1. Lig’de Giresunspor’un formasıyla 17 maçta 1279 dakika sahada kaldı.

(RAMAZAN ÖZDEN)