Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor’da Kastamonuspor mesaisi başladı

ÖZEL HABER RAMAZAN ÖZDEN- TFF 2. Lig’de 16.hafta müsabakasında sahasında Kastamonuspor ile karşı karşıya gelecek olan Amedspor bu maçın hazırlıklarına yaptığı çalışmasıyla başladı.

ÖZEL HABER RAMAZAN ÖZDEN-

Şehmus Özer Tesislerinde çalışmalarını Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un gözetiminde gerçekleşen antremanda 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Yeşil- kırmızılı Takımın Teknik Direktörü Serdar Bozkurt antrenmanı durdurarak futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Kastamonuspor Maçını Kazanmak İstiyoruz.

Bazı yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından Kulüp As Başkanı Ahmet Elhanay, kısa bir açıklamada bulundu. Elhanay,’’Geçen hafta deplasmanda İnegölspor maçında aldığımız1 puanla döndük.Rakibimiz olan Kastamonuspor’la aramızda 1 puan var. Bunu kendi sahamızda kazanıp fpuan farkını açarak yolumuza devam edeceğiz alacağımız sonuç bizim açımızdan çok önemlidir” dedi.

Ligin Tek Namağlubiyet Takımı Amedspor’dur

As Başkan Ahmet Elhanay , Kastamonuspor’u da kendi sahamızda mağlup etmeyi planladıklarını belirterek, ‘Hedefimiz Taraftarlarımızın desteğiyle kazanarak. Namağlubiyetimizi sürdürmek.ve Şu an ligin tek namağlup Takımı olan Amedspor’dur’ dedi.

Elhanay, konuşmalarını şöyle tamamladı: ‘Tüm iç ve dış saha maçlarına kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu hedefe de ulaşacağız. Teknik heyet ve futbolcularımıza Kastamonuspor karşısında güveniyoruz. El birliğiyle bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız.’ Dedi.